Inghetata cu jeleu

de adry88 in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 2392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de tort gelee rosu
  • 200 ml sirop de capsuni
  • 4linguri zahar
  • 300 ml frisca
  • 200 g iaurt cu capsu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu jeleu:

Pregatim plicul de tort gelee confrom instructiunilor de pe plic numai ca vom folosi sirop de capsuni in loc de apa( pentru sirop am pus 300 g capsuni cu zahar peste noapte si siropul lasat l-am folosit)

Lasam sa se raceasca cateva secunde dupa care in forme de inghetata sau pahare  adaugam cu lingura,lasam formele un pic lasate pe o parte si lasam sa se inchege bine,

Intre timp mixam frisca cu zaharul,adaugam iaurtul (capsunele de la sirop daca dorim)amestecam bine si cu lingura adaugam compozitia in forme,

Dam la congelator cateva ore.se scoate inghetata din forme trecant formele pe sub un je t de apa calduta           

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu jeleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:12

Foarte interesanta reteta!

dantes 1

03.07.2016, 11:57

Buna!

Anett 1

20.10.2016, 09:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata si cocos